Εκπαιδευτική εκδρομή στην Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου

Την Ποτοποιία Πλωμαρίου “Ισιδώρου Αρβανίτου” επισκέφθηκαν την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, οι σπουδαστές των Τμημάτων Α & Β Διοικητικών Καθηκόντων της Επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Μυτιλήνης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

Στο Μουσείο «Ο Κόσμος του Ούζου» οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την ιστορία της Ποτοποιίας “Ισιδώρου Αρβανίτου” ενώ ακολούθως η υπεύθυνη Marketing Λέσβου και Ξεναγήσεων Μουσείου Μυρσίνη Μουτζούρη ξενάγησε τους σπουδαστές στους χώρους όπου γίνεται η παραδοσιακή απόσταξη αλλά και εμφιάλωση ενός μοναδικού προϊόντος για την τοπική οικονομία με πιστοποιημένη ονομασία προέλευσης που εξάγεται σε 50 περίπου χώρες σε όλο τον κόσμο.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τον σχεδιασμό, την ενημέρωση, την προβολή του προϊόντος που συνηγόρησαν στο ευρύ δίκτυο διανομής και είχαν ως αποτέλεσμα το Ούζο Πλωμαρίου να εξάγεται σε σημαντικές αγορές σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Η εκπαιδευτική εκδρομή έγινε στο πλαίσιο των μαθημάτων Λογιστικά & Δημόσιες Σχέσεις.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την διενέργεια γευσιγνωσίας ενώ προσφέρθηκαν από την Ποτοποιία αναμνηστικά δώρα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

To top