Ερυθρός Σταυρός: Συγκέντρωση τροφίμων για το «Το καλάθι της Αγάπης» ενόψει Πάσχα

Ερυθρός Σταυρός: Συγκέντρωση τροφίμων για το «Το καλάθι της Αγάπης» ενόψει Πάσχα

«Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «ανοίγει» για ακόμα μία φορά φέτος με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν δωρεάν σε ευάλωτες οικογένειες του νησιού ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός καλεί τις επιχειρήσεις του νησιού, αλλά και τους πολίτες που επιθυμούν, να ενισχύσουν την προσπάθεια με την δωρεάν διάθεση συσκευασμένων τροφίμων όπως γάλα (συμπυκνωμένο), ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, κονσέρβες, μπισκότα, παιδικές τροφές, χυμοί κλπ.

Σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων είναι το Γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης (Π. Κουντουριώτη 35 Μυτιλήνη), από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 14:00. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2251029480.

Για το σκοπό αυτό εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος θα βρίσκονται έξω από τα Σούπερ Μάρκετ της πόλης την Παρασκευή 31/03 & το Σαββάτο 01/04.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 146 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

To top