Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Περιφέρειας

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Περιφέρειας

Στην σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να εκτελεστούν Λιμενικά έργα που θα βελτιώσουν τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις σε όλη την Λέσβο.

Για τον σκοπό αυτό ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Κώστα Παπαδόπουλο, παρουσία του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργου Καραθανάση και του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δημήτρη Ακριώτη.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι ανάγκες στα λιμάνια και στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Λέσβου είναι μεγάλες και ως Περιφερειακή Αρχή θέλουμε να συνδράμουμε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν τόσο στους αλιείς όσο και στους ιδιοκτήτες σκαφών. Για το λόγο αυτό καλέσαμε τους εκπροσώπους του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, το οποίο έχει την αρμοδιότητα και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου δήλωσε:

«Συμφωνήσαμε με τον Περιφερειάρχη να υπάρξει μια συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο, ώστε να γίνουν έργα σε λιμενικές εγκαταστάσεις τα οποία θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια. Έργα απαραίτητα που θα βοηθήσουν όλους όσοι εμπλέκονται με τις εγκαταστάσεις, είτε είναι ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες αλιείς.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την προσπάθεια που καταβάλλει ως προς τον εκσυγχρονισμό τω ν εγκαταστάσεων μας και είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας αυτής θα φανούν πολύ σύντομα».

 

 

To top