Τένις: Διακρίσεις αθλητριών της Λέσβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 στη Θεσσαλονίκη

Τένις: Διακρίσεις αθλητριών της Λέσβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 στη Θεσσαλονίκη
Δυο κύπελλα για την Μυτιληνιά αθλήτρια Εμμανουέλα Βαγιωνά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα U12
Εξαιρετικές επιδόσεις από τις αθλήτριες της Λέσβου Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη,  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τένις U16 που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Δυο κύπελλα απέσπασε η Εμμανουέλα Βαγιωνά στο Πανελλήνιο Τουρνουά τένις U12.
Αναλυτικά, η  Νάνσυ Τσακίρη, αποκλείστηκε στο tie break στο δεύτερο γύρο των προκριματικών από την Ολλανδή Fleur de Bresser . Νο3 στην χώρα της στην κατηγορία u14. Η Μυτιληνιά αθλήτρια  Νάνσυ Τσακίρη  -Νο 11 στην Ελλάδα στην κατηγορία u14- αν και κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ, έχασε στο δεύτερο κ στο καθοριστικό  tie break έχασε 12-10.
Πολύ καλή εμφάνιση κάνει η αδερφή της, Ειρήνη Τσακίρη που αγωνίζεται στο κυρίως ταμπλό . Κέρδισε στον πρώτο γύρο την Βουλγάρα Lidiya Spasova 6-0/6-3  και  την Τετάρτη, θα αντιμετωπίσει το Νο1 του  ταμπλό, την Σέρβα Stella Dzimvic.
Τέλος η  αθλήτρια του ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Βαγιωνά Εμμανουέλα κατάφερε να κατακτήσει δύο κύπελλα  στο μονό και το διπλό, στο Ε2 Πανελλήνιο τουρνουά τένις  U12.
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Δημήτρης Τσακίρης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στην μικρή μας Εμμανουέλα που κατάφερε σε λιγότερο από 1 μήνα να κατακτήσει αλλά δύο κύπελλα ανάμεσα σε 60 , κορίτσια από όλη την επικράτεια.Προχωράμε δυνατά, δουλεύουμε σκληρά κ με  ισχυρή θέληση , βάζουμε υψηλούς στόχους».
To top