Για ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορεί ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού τον Σταμάτη Μαλέλη

Για ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορεί ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού τον Σταμάτη  Μαλέλη

«Λυπάμαι που ο κ. Μαλέλης ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με ψεύδη και συκοφαντίες», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Νύκτας απαντώντας  στα όσα υποστήριξε σε συνέντευξη τύπου στη Λήμνο ο υποφήφιος Περιφερειάρχης Σταμάτης Μαλέλης  για  δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για διασπάθιση  χρημάτων  της τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς. Απειλεί μάλιστα με προσφυγή στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει τα όσα είπε.

Αναλυτικά ο κ. Νύκτας αναφέρει:

«Ο κ. Μαλέλης σε συνέντευξη τύπου στη Λήμνο, μεταξύ άλλων ανακριβειών  ανέφερε ότι δήθεν υπάρχει δικαστική έρευνα για διασπάθιση  χρημάτων  της τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας . Η αναφορά τούτη είναι παντελώς  ψευδής , αφού ουδεμία τέτοια έρευνα υπάρχει , ούτε έχουμε κληθεί για οποιοδήποτε θέμα ,  από εισαγγελική ή άλλη αρχή.
Επειδή  υπάρχει απόλυτη νομιμότητα σε όλες τις αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου, οι οποίες έχουν ψηφισθεί είτε από το Περιφερειακό Συμβούλιο είτε από την Οικονομική Επιτροπή και ουδεμία σκιά υπάρχει σχετικά με τη διαχείριση του Δημοσίου χρήματος , καλώ τον κ. Μαλέλη να ανακαλέσει όσα ψευδώς και δημοσίως ανέφερε, ειδάλλως θα υπάρξει δικαστική προσφυγή εναντίον του .
Λυπάμαι που ο κ. Μαλέλης ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με ψεύδη και συκοφαντίες. Του υπενθυμίζω  το ότι “καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται’’.
Αιδώς Αργείοι …»

To top