Σάμος: Εργαστήρια επιχειρηματικής ανακάλυψης για την Αγροδιατροφή και τον Τουρισμό

Σάμος: Εργαστήρια επιχειρηματικής ανακάλυψης για την Αγροδιατροφή και τον Τουρισμό

Δύο εργαστήρια διαδικασίας επιχειρηματικής ανακάλυψης (ι-ΔΕΑ) για τον τομέα της Αγροδιατροφής και του Τουρισμού θα πραγματοποιηθούν στη Σάμο, από το Γραφείο Καινοτομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Tη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 17:30 στο Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Βαθύ θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο με τίτλο «Αγροδιατροφή: Καινοτομία & Εξωστρέφεια» και την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 18:00 στο Κτίριο Προβατάρη στο Καρλόβασι θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός – Καινοτομία στον Τουρισμό – Τοπική Ανάπτυξη».

Και στις δύο εκδηλώσεις θα συμμετέχουν επιχειρηματίες, ερευνητές και σχετικοί φορείς. Με τις τοποθετήσεις τους στα εργαστήρια, θα συμβάλλουν στην ανάδειξη νέων καινοτόμων προϊόντων και εξωστρέφειας στον χώρο της αγροδιατροφής και των τοπικών προϊόντων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, και στην ανάδειξη των προοπτικών του ψηφιακού μετασχηματισμού και της καινοτομίας στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού με στόχο την τοπική ανάπτυξη. Στα εργαστήρια αυτά, καλούνται να συμμετάσχουν οι επιχειρηματίες του τομέα της Αγροδιατροφής και του Τουρισμού, όπου μπορούν να καταθέσουν σκέψεις και ιδέες, με σκοπό την αξιοποίησή τους κατά τη διαμόρφωση των επόμενων αναπτυξιακών πολιτικών και στρατηγικών της Περιφέρειας.
Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στη σειρά εργαστηρίων με τον διακριτικό τίτλο «ι-ΔΕΑ», μέρος της του συνόλου των δράσεων “NORTH AEGEAN INNOVATION WORKSHOPS”, που διοργανώνονται από το Γραφείο Καινοτομίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Τα εργαστήρια θα μεταδοθούν ζωντανά και από το κανάλι του Γραφείου Καινοτομίας στο YouTube στο link: http://bit.ly/3IvM8c0

To top