Ημέρες Καριέρας Νέων Πειραματικών ΕΠΑΣ

Ημέρες Καριέρας Νέων Πειραματικών ΕΠΑΣ

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, στις 11:00 πμ., πραγματοποιήθηκε, στην Πειραματική Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας της ΔΥΠΑ Μυτιλήνης, ομιλία με τίτλο: «Ημέρες Καριέρας Νέων Πειραματικών ΕΠΑΣ».

Η διοργάνωση αποτελεί αποτέλεσμα της Συνεργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βασικός ομιλητής της διάλεξης, που απευθυνόταν στους σπουδαστές της Πειραματικής Σχολής, ήταν ο Υπεύθυνος Σπουδών του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Νίκος Στεφόπουλος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Ανδριάνα Σπανέλλη εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου καθώς και ως εκπρόσωπος του ξενοδοχείο Elysion. Ακόμη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι και άλλων τουριστικών μονάδων της Λέσβου και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Porto Plomari, Γιώργος Χατζέλλης , ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου Δελφίνια, Αντώνης Περτόλης, καθώς και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Heliotrope ,Περικλής Αντωνίου.
Η ομιλία είχε ως στόχο την διεύρυνση των επαγγελματικών οριζόντων των σπουδαστών στην αγορά εργασίας μέσα από μεθοδευμένη συνεργασία με τουριστικές μονάδες της χώρας και της Λέσβου.

Υπενθυμίζεται ότι η Πειραματική Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας Μυτιλήνης είναι μία από τις 7 που ίδρυσε η ΔΥΠΑ το 2021 στην Ελλάδα (Αθήνα, Ηράκλειο, Ρόδο, Μυτιλήνη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα).

To top