“Τα mafiozέλια” νικητές στο 8ο Κυνήγι θησαυρού Μολύβου

“Τα mafiozέλια” νικητές στο 8ο Κυνήγι θησαυρού Μολύβου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 τo 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου, ένα παιχνίδι θεσμός που διοργανώνει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, αφού αρκετές ομάδες πήραν μέρος στην διοργάνωση όχι μόνο από τον Μόλυβο αλλά και από την Καλλονή τον Βαφειό και τον Μανταμάδο.

Φέτος το παιχνίδι είχε θέμα τέχνες και τεχνολογία και πόσο καλό η κακό κάνει η συνεχής ενασχόληση των ανθρώπων με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ότι θησαυρός είναι οι στιγμές που μοιραζόμαστε με τους γύρω μας και όχι με τα κινητά μας.

Οι παίκτες πέρασαν όμορφες στιγμές ανταποκρινόμενοι στις δοκιμασίες της οργανωτικής επιτροπής που ήταν πολλές και ευφάνταστες.

Η νικήτρια ομάδα του προηγούμενου παιχνιδιού οι ERROR 404 name not found ανέλαβε με την βοήθεια και την υποστήριξη της ομάδας κρυμμένου θησαυρού του Φορέα Τουρισμού Μολύβου την διοργάνωση του παιχνιδιού, και με πολύ δουλειά που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, δημιούργησε δοκιμασίες αλλά και γρίφους έξυπνους που όλες οι ομάδες έλυναν με ενθουσιασμό και πάνω από όλα με καλή διάθεση.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκαν “τα mafioζελια” η οποία βρήκε πρώτη τον κρυμμένο θησαυρό και η οποία θα αναλάβει ως οργανωτική, την διοργάνωση του επόμενου παιχνιδιού.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο πολιτισμού ΔΕΣΜΟΣ έγινε το πάρτι των ομάδων με αμφιέσεις με θέμα 3 λαλούν και 2 χορεύουν και η ψηφοφορία για το καλύτερο βίντεο σποτ της διοργάνωσης. Νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού για το καλύτερο βίντεο σποτ ήταν τα XL-ληγμένα.

 

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ευχαριστεί:

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής: Κουτσό Κώστα, Βατή Ελευθέριο, Ισκή Αχιλλέα, Βατή Ραλλού, Πάντα Βασίλη, Βατή Θελξιόπη, Βουρσούκη Αρετή, Βουρσούκη Στρατή , Βατή Δημήτρη, Ψαραδέλλη Βάσω, Προκοπίου Όλγα, Προκοπίου Πελαγία, Μανταίου Εύη, που όλοι μαζί με τόσο κόπο έφτιαξαν τη φετινή ιστορία του κυνηγιού, δημιούργησαν τους γρίφους και συντέλεσαν στο να διεκπεραιωθεί το παιχνίδι για 8η χρονιά, κάτω από ένα τόσο εύθυμο κλίμα.

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου που η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του, όλους τους χορηγούς που για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στη διατήρηση αυτού του θεσμού και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες.

 

 

To top