Η “μάχη” της λαγάνας την Καθαρά Δευτέρα

Η “μάχη” της λαγάνας την Καθαρά Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα αύριο και η τιμή της παραδοσιακής λαγάνας βρίσκεται στο επίκεντρο εξαιτίας της ανόδου του ενεργειακού κόστους και των τιμών των πρώτων υλών με πολλούς να υποστηρίζουν οτι η τιμή της μπορεί να αγγίξει και τα 4,5€!

«Ψέματα» χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τα όσα λέγονται, αναφορικά με το ότι η τιμή της λαγάνας θα φτάσει τα 4,5€. Ο ίδιος, με μια νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τουίτερ, τόνισε πως:

«Πριν από λίγο στη Λάρισα συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Ομορπονδίας των Αρτοποιών, δήλωσε επισήμως ότι όλα όσα λέγονται για αύξηση της παραδοσιακής λαγάνας στα 4,5€ είναι ψέματα και ότι η λαγάνα θα κυμαίνεται από 2,80€-3,30€. Οτιδήποτε παραπάνω δε δικαιολογείται. 2,80-3,30€».

“Εάν πάνε οι καταναλωτές την Δευτέρα και βρουν τη λαγάνα με 4,5 ευρώ και άνω, να κάνουν καταγγελία στο 1520 και να στείλω άμεσα τη ΔΙΜΕΑ (Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς) και θα επιβάλει πρόστιμο. Μιλάμε για την παραδοσιακή λαγάνα”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

To top