Σοβαρό ατύχημα σε αγώνες εντούρο στα Γιαννιτσά | Βαριά τραυματισμένος 16χρονος Μυτιληνιός που ήταν ζώνη των μηχανικών

Σοβαρό ατύχημα σε αγώνες εντούρο στα Γιαννιτσά  | Βαριά τραυματισμένος 16χρονος Μυτιληνιός που ήταν ζώνη των μηχανικών

Σοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης ένας 16χρονος Μυτιληνιός και ένας 27χρονος οι οποίοι βρισκόταν στη ζώνη των μηχανικών σε  αγώνα εντούρο στα Γιαννιτσά .

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1.20 το μεσημέρι της Κυριακής 17/10/2021, όταν 16χρονος αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας στη διάρκεια άλματος που επιχείρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στην περίφραξη,  τραυματίζοντας σοβαρά τον 16χρονο που ήταν τεχνικός υποστήριξης και τον 27χρονο που ήταν αθλητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος Μυτιληνιός βρισκόταν στον αγώνα σαν μέλος τεχνικής ομάδας του μεγαλύτερου αδελφού του ο οποίος αγωνιζόταν . Στο ίδιο σημείο βρισκόταν και ο πατέρας του ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα. Ο 27χρονος ο οποίος επίσης έχει τραυματισθεί σοβαρά ήταν αθλητής στον αγώνα  και εκείνη την στιγμή παρακολουθούσε ,περιμένοντας τη σειρά του για να αγωνιστεί.

Μετά το σοκαριστικό ατύχημα, ο αγώνας διεκόπη.

Έχει διαταχθεί  έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό ατύχημα και για το εάν είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας από την διοργανώτρια εταιρεία. Συνελήφθησαν μάλιστα ο 16χρονος αναβάτης καθώς και ένας  60χρονος ως υπεύθυνος του αγώνα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Λίγες ώρες αργότερα με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, αφέθηκαν ελεύθεροι .

To top