Δύο τελευταία Σαββατοκύριακα για την εικαστική έκθεση ICARUS της K-Gold Temporary Gallery

Δύο τελευταία Σαββατοκύριακα για την εικαστική έκθεση ICARUS της K-Gold Temporary Gallery

Δύο Σαββατοκύριακα έμειναν για την ολοκλήρωση της επιτυχημένης εικαστικής έκθεσης ICARUS της K-Gold Temporary Gallery,σε επιμέλεια του Νικόλα Βαμβουκλή, στην Αγία Παρασκευή Λέσβου, όπου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, εννιά καλλιτέχνες ως επιβάτες, μοιράζονται ιστορίες γύρω από το ταξίδι.

Οι αφηγήσεις τους παίρνουν τη μορφή φωτογραφιών, βίντεο, γλυπτών και εγκαταστάσεων, εξετάζοντας την προσδοκία, τον έρωτα, την απώλεια και την πτώση με αναφορές στην επικαιρότητα.

Συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Absalon, Bas Jan Ader, Γιάννης Βούλγαρης, Daniel Everett, Felix Gonzalez-Torres, Κατερίνα Κομιανού, Γιώργος Κόντης, Mark Wallinger και Άγγελος Φρέντζος. Επίσης, το κοινό έχει την ευκαιρία να δει έργα των Christian Michael Filardo και Virginia Russolo από τη συλλογή της Gallery.

Την έκθεση συνοδεύει ένας δίγλωσσος κατάλογος που τεκμηριώνει όλες τις πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2022 ενώ οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν συλλεκτικά αντικείμενα, αναμνηστικά και εκδόσεις.

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή, 15:00-20:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διεύθυνση: Αγία Παρασκευή, 81102 Λέσβος
Τηλέφωνο: 6942202222
Website: kgoldtemporarygallery.tumblr.com
E-mail: kgoldtemporarygallery@yahoo.com
Social Media: @kgoldtemporarygallery

To top