Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Μεσαγρό

Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Μεσαγρό

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Μεσαγρό συμμετέχοντας στις καρναβαλικέ εκδηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν με την Καρναβαλική παρέλαση. Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες, υπό τους ήχους της μουσικής και με τη συνοδεία αρμάτων βασισμένα στο θέμα “Disney”, με αφετηρία τον Παπάδο κατέφθασαν στο προαύλιο του σχολείου, όπου εκεί τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις.

Σοκολατοπόλεμος, γαϊτανάκι και παραδοσιακοί χοροί από τον Σύλλογο Πλωμαρίου «Ακρίτες του Αιγαίου», σόου με φωτιές και βεγγαλικά, που φώτισαν τον ουρανό σκορπώντας λίγη από την πολύχρωμη μαγεία των ημερών, ήταν κάποιες από τις εκπλήξεις της εκδήλωσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές, καθώς και ροφήματα περίμεναν τους παρευρισκόμενους για να τα γευτούν, από το Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Μεσαγρού.

Η βραδιά έκλεισε με το κάψιμο του καρνάβαλου, έθιμο ανά την Ελλάδα που δηλώνει το τέλος των Αποκριών, δηλώνοντας στην εν λόγω εκδήλωση την ολοκλήρωσή της και με την ευχή όλων να καθιερωθεί και να μεγαλώνει κάθε χρόνο ακόμη περισσότερο!

To top