Νέο κατάστημα «Περί Λέσβου» στον Βύρωνα

Νέο κατάστημα «Περί Λέσβου» στον Βύρωνα
Νέο κατάστημα ‘’Περί Λέσβου’’ λειτουργεί και στον Βύρωνα (στο πρώην αυγοπωλείο Χατζέλη) από τις 14 Φεβρουαρίου και μοσχοβολάει γεύσεις και προϊόντα της Λέσβου, της Λήμνου και της Χίου. Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής σε ανάρτησή της χαιρέτησε τη λειτουργία του νέου καταστήματος.
Έπειτα από δύο καταστήματα, ένα στο κέντρο της Αθήνας και ένα στη Νέα Σμύρνη, ο Λευτέρης Αντωνάκας και ο Ανδρέας Καραπατάκης, σε συνεργασία τώρα με έναν φίλο και συνεργάτη, τον Στέλιο Πατέρα, καταγωγής Χίου, επεκτείνουν την εμπορική τους δραστηριότητα και στην περιοχή του Βύρωνα και εγκαινιάζουν σήμερα κι επίσημα τη συνεργασία τους, στο γνωστό χώρο του καταστήματος του αυγοπωλείου Χατζέλη (Αγίας Σοφίας 35) με τα φημισμένα φρέσκα αυγά και άλλα επιλεγμένα βιολογικά τρόφιμα και εκλεκτά τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα της Λέσβου, της Λήμνου και της Χίου.
Το σημείο είχε καλή και σταθερή πελατεία και είμαστε σίγουροι ως Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), ότι αυτή η έξυπνη επένδυση, όπως και αυτή της Νέας Σμύρνης διασώζει και το σημείο με προϊόντα από τη Λέσβο, τη Χίο, τη Λήμνο και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου όπου ήδη υπήρχε εκεί, αλλά και θα το μεγεθύνουν πολλαπλώς και με τη δική τους μεγάλη γκάμα αλλά και την εμπειρία τους…!
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα, (η ΟΛΣΑ είχε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά τους προβάλλοντας στους Λέσβιους της Αττικής και του νησιού και όχι μόνο, αυτό το εγχείρημα του Ανδρέα και του Λευτέρη στην οδό Αθηνάς 27) γνωρίζοντας ότι προϋποθέτει επιπλέον τρέξιμο, άγχος, οικονομικό κίνδυνο και επένδυση κεφαλαίων σε μια εποχή που διατηρεί αμφιβολίες και προβληματισμό…
Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε πολλά είδη τυριών, γαλακτοκομικών, όσπριων, μεγάλη ποικιλία κρασιών καθώς και εξαιρετικής ποιότητας λάδια. Από την πλούσια γκάμα ντόπιων προϊόντων δεν θα λείψουν τα μέλια, τα αυγά, τα παξιμάδια, τα ούζα και άλλα πολλά.
Τα παραδοσιακά προϊόντα του καταστήματος ‘’Περί Λέσβου’’ φημίζονται για την ποιότητά τους αλλά και για τις προσιτές τιμές τους.
Για την αναλυτικότερη λίστα προϊόντων μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://www.perilesvou.gr
Να σημειωθεί πως το νέο κατάστημα ‘’Περί Λέσβου’’ στον Βύρωνα πρόκειται για το τρίτο κατάστημα της επιχείρησης , η οποία συνεχίζει την επεκτατική της πορεία δυναμικά, με στόχο την μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών της!
Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα ‘’Περί Λέσβου’’ στον Βύρωνα, οδό Αγίας Σοφίας 35.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 15:00 & 17:00 – 21:00
Κυριακή: κλειστά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 7660 098
Βρείτε τους και στα social media: Instagram ‘’perilesvou’’
Facebook ‘’περί Λέσβου – Παντοπωλείο’
To top