Τουρνουά Ποδοσφαίρου με κοινωφελή σκοπό την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Τουρνουά Ποδοσφαίρου με κοινωφελή σκοπό την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

«Τουρνουά Ποδοσφαίρου για καλό σκοπό»

Τουρνουά ποδοσφαίρου  με κοινωφελή σκοπό διοργανώνει η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA), στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.   Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτών που θα παραχωρηθούν σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Μυτιλήνης,   με στόχο την ασφάλεια των αθλούμενων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραδοθεί απινιδωτής που έχει ήδη εξασφαλίσει η ένωση από προηγούμενες δράσεις της (Moria Run 2021 και Συναυλία στην Μαρίνα Μυτιλήνης) σε εκπρόσωπο του Δήμου Μυτιλήνης για την τοποθέτηση και χρήση του σε δημοτικό γήπεδο της πόλης μας.
Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, οι Παλαίμαχοι Παλλεσβιακού και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Λέσβου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και συμμετέχουν στη δράση αυτή.
Κατά την είσοδο και παραμονή στον αθλητικό χώρο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

To top