Πιπίνης: «Χρειάζεται τονωτική ένεση o πληγωμένος εμπορικός κόσμος της Λέσβου»

Πιπίνης: «Χρειάζεται τονωτική ένεση o πληγωμένος εμπορικός κόσμος της Λέσβου»

Στον εμπορικό δρόμο της Ερμού στη Μυτιλήνη βρέθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, ο οποίος συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές.

«O εμπορικός κόσμος της Λέσβου είναι “πληγωμένος” από διάφορους παράγοντες εδώ και χρόνια και χρειάζεται ειδική μέριμνα, μια“τονωτική ένεση” θα έλεγα, για να μπορέσει να ανακάμψει» υποστηρίζει ο κ. Πιπίνης σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού επισκέφθηκε αρκετά καταστήματα στην οδό Ερμού, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Γιάννη Μουτζούρη. «Καταγράφω τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στο νησί μας. Ο κ. Μουτζούρης επίσης, μου έχει μεταφέρει αρκετά προβλήματα αλλά και προτάσεις. Όλα αυτά τα επεξεργάζομαι διεξοδικά και με ειδικούς, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο σχέδιο που ολοκληρώνω για την αναμόρφωση του Νομού Λέσβου. Δεν αρκούν οι αφορισμοί και η μιζέρια, αλλά ούτε και η διαπίστωση του προβλήματος. Το σχέδιο μου προβλέπει συγκεκριμένες προτάσεις για την τόνωση του εμπορικού κόσμου της Λέσβου, τις οποίες θα μεταφέρω αρμοδίως στην κεντρική κυβέρνηση για την υλοποίηση τους», αναφέρει ο κ. Πιπίνης.

Ο κ. Πιπίνης, ο οποίος αναμένεται να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Λέσβου με τη Ν.Δ., προσθέτει: «Οφείλουμε να ακούσουμε όλες τις προτάσεις και να αναζητήσουμε τρόπους που θα ανακουφίσουν οικονομικά τους συντοπίτες μας επαγγελματίες».

To top