Σύμπραξη Μπουρνιά με Μουτζούρη

Σύμπραξη Μπουρνιά με Μουτζούρη

Στην Παράταξη της Περιφερειακής αρχής προσχώρησε ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Μπουρνιάς ο οποίος με απόφαση του Περιφερειάρχη αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη.

Είναι η πρώτη φορά από την ιστορία του θεσμού που η Χίος θα έχει πέντε Αντιπεριφερειάρχες.

Θυμίζουμε μετά την απόφαση του Παντελή Μπουγδάνου να μη δεχθεί το χαρτοφυλάκιο που του ανέθεσε ο Περιφερειάρχης, έμεινε μια θέση Αντιπεριφερειάρχη κενή , την οποία αξιοποίησε ο κ Μουτζούρης με την προσχώρηση του κ Μπουρνιάστην παράταξη του . Ο κ. Μπουρνιάς είχε εκλεγεί με την παράταξη « Εμείς για το Αιγαίο» της πρώην Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου.

Στην επίσημη ανακοίνωση της η Περιφέρεια αναφέρει τα εξής:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης  ανακοινώνει τον ορισμό του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου  Παντελή Μπουρνιά της Π.Ε Χίου ως ΘεματικούΑντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με αντικείμενα ευθύνης θέματα «ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.»

Η Περιφερειακή Αρχή ευχαριστεί θερμώς τονευδοκίμως αποχωρούντα Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο για όσα προσέφερε κατά την διάρκεια της θητείας του.

To top