Νέα έκκληση βοήθειας για την οικογένεια στην Αγιάσο

Νέα έκκληση βοήθειας για την οικογένεια στην Αγιάσο

Νέα έκκληση βοήθειας για την οικογένεια στην Αγιάσο καθώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον καρκινοπαθή παππού που ταξίδεψε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση της γνωστής στιχουργού Ντέπης Χατζηκαμπάνη ο παππούς πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες του στη Λέσβο, κάτι το οποίο είναι αρκετά πολυδάπανο για να μπορέσει να αντέξει η οικογένεια το βάρος και να «συντηρηθεί» με τα χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρωθεί.

Γι΄αυτό λοιπόν, γίνεται εκ νέου έκκληση βοήθειας και όσοι θέλουν να συμβάλλουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ντέπη Χατζηκαμπάνη (πατήστε εδώ) ή να επισκεφθούν πολυχώρους τέχνης Artοποιώ σε Κεραμειά και Μυτιλήνη που έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες ενίσχυσης της οικογένειας. Επίσης, αυτή τη φορά εκτός των ειδών πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται και γάζες αλλά και επίδεσμοι.

Υπενθυμίζεται ότι γιαγιά και παππούς ζουν στην Αγιάσο με τα εγγόνια τους, αγοράκια 6 και 10 ετών.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κας Χατζηκαμπάνη αναφέρει: 

Ο κύριος από την Αγιάσο επέστρεψε στο νησί και συνεχίζει τη θεραπεία του εδώ.
Ταξίδεψαν στην Αθήνα με τα χρήματα που μαζέψαμε όλοι μαζί αλλά έχει συνέχεια αυτό το δύσκολο ταξίδι που βιώνουν.
Ξεκινάει η θεραπεία του εδώ και είναι ακριβή.
Κάνουμε ξανά λοιπόν έκκληση για χρήματα που θα πάνε στη θεραπεία του αλλά και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει αγοράζοντας γάζες, επιδέσμους και τα σχετικά.
Θα μπούνε ξανά από σήμερα στο aRtοποιώ Μυτιλήνης και στο aRtοποιώ Κεραμειών κουμπαράδες αλληλεγγύης και έχουμε έτοιμες ξανά και τις γωνίες συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το ζευγάρι και για τα εγγόνια τους .
Όσοι είστε μακριά και θέλετε να στηρίξετε στείλτε μου ένα μήνυμα για να σας στείλω τον λογαριασμό τραπέζης τους .
Σας ευχαριστούμε όλους.
Είστε εσείς η αιτία που οι άνθρωποι ταξίδεψαν στην Αθήνα και που μπήκε μια ανάσα αγάπης και ζεστασιάς στην δύσκολη καθημερινότητα τους.
Τους ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να τελειώσουν όλα τους τα προβλήματα γρήγορα.
Πάμε λοιπόν ξανά με τα συνθήματα μας για σημαία:
” Η αγάπη σώζει”
+
“Σήμερα εκείνοι αύριο ίσως εμείς.”

To top