2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής

2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής

Ξεκινά ο  2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Από την 1η Νοεμβρίου μέχρι τις 30 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την προκριματική φάση στο www.senariografoi.gr .

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ενίσχυση της Ελληνικής Θεατρικής Δημιουργίας αλλά και η προσφορά της ευκαιρίας σε συγγραφείς και συγγραφείς/ερμηνευτές ανά την επικράτεια να παρουσιάσουν τις προσωπικές τους δημιουργικές ανησυχίες υπό μορφή θεατρικών μονολόγων διάρκειας 15′ (σκηνικής παρουσίας) ενώπιον κριτικών επιτροπών. Τον μονόλογο μπορεί να ερμηνεύσει είτε ο συγγραφέας είτε ηθοποιός, όμως όποιος ερμηνεύσει ενώπιον της προκριματικής επιτροπής είναι υποχρεωτικό να ερμηνεύσει και ενώπιον της κριτικής επιτροπής του ημιτελικού και του τελικού. Επιτρέπονται χρηστικά αντικείμενα κατά την παράσταση του μονολόγου αλλά όχι σκηνικά, ούτε χρήση μουσικής.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με τη συμβολή του θεάτρου Παραμυθίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε το www.senariografoi.gr και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819.

Αναλυτικές πληροφορίες και όροι διαγωνισμού: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/1646/

To top