Στη Μυτιλήνη ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής -Επίσκεψη στη «Βάστρια»

Στη Μυτιλήνη ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής -Επίσκεψη στη «Βάστρια»

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης συνοδεύοντας τον Διευθυντή του ευρωπαϊκού οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα (FRA). Η επίσκεψη έγινε γνωστή από ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τη νέα δομή στη Βάστρια.

Το πρόγραμμα επισκέψεων περιλάμβανε το ΚΥΤ Καρά Τεπέ (Μαυροβούνι), το χώρο του πρώην ΚΥΤ στη Μόρια αλλά και την υπό κατασκευή δομή στη Βάστρια όπου οι εργασίες όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.
Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Λογοθέτης  αναφέρει τα εξής:

Επιστροφή στη Μυτιλήνη! Μόρια, Μαυροβούνι, Βάστρια…Παρελθόν Παρόν και Μέλλον. Μαζί με τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.Ματιάτο και τον Fundamental Rights Officer(FRO)του ΥΜΑ κ. Σολκίδη σε επίσημη επίσκεψη του διευθυντή του ευρωπαϊκού οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα (FRA). Μια κουραστική αλλά πολύ εποικοδομητική επίσκεψη στην οποία επιβεβαιώθηκε πως η πολιτική μας για μια αυστηρή αλλα δίκαια αντιμετώπιση του μεταναστευτικού έχει απτά αποτελέσματα!!Σταθήκαμε ορθιοί και όλες τις προκλήσεις και κοιτάμε το μέλλον με σιγουριά και εμπιστοσύνη στις επιλογές μας!!

To top