Αγιάσος: Αναχωρεί για Αθήνα ο ηλικιωμένος που πάσχει από καρκίνο – Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα

Αγιάσος: Αναχωρεί  για Αθήνα ο ηλικιωμένος που πάσχει από καρκίνο – Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα

Ευχάριστα τα νέα για την τετραμελή οικογένεια από την Αγιάσο που χρειαζόταν οικονομική βοήθεια, είδη πρώτης ανάγκης καθώς και ρούχα για αγοράκια 6 και 10 ετών. Ένα μεγάλο μέρος του ποσού που χρειαζόταν η οικογένεια για να ταξιδέψει ο ηλικιωμένος που πάσχει από καρκίνο στην Αθήνα για να κάνει τις θεραπείες του συγκεντρώθηκε και αύριο κιόλας φεύγει για την πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζεται, ότι γιαγιά και παππούς ζουν και συντηρούν μόνοι τους τα εγγόνια τους και πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχαν κάνει έκκληση για βοήθεια – μεταξύ των οποίων και η γνωστή στιχουργός Ντέπη Χατζηκαμπάνη – και ζητούσαν από τον κόσμο να προσφέρει ότι έχει από είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, παιχνίδια καθώς και χρήματα για να ταξιδέψει ο παππούς στην Αθήνα καθώς πρόσφατα νόσησε από καρκίνο. Η ανταπόκριση του κόσμου από την πρώτη στιγμή ήταν τεράστια και περίπου μια εβδομάδα μετά ο στόχος επιτεύχθηκε.

Η ανάρτηση της Ντέπης Χατζηκαμπάνη έχει ως εξής:

Σήμερα πήραμε τα λεφτά από τους κουμπαράδες και τα παραδώσαμε στην οικογένεια από Αγιάσο.
Αύριο θα φύγουν Αθήνα για την θεραπεία.
Μαζέψαμε ένα σεβαστό ποσό και σας ευχαριστούμε όλους.
Τα πράγματα θα τα παραδώσουμε την Παρασκευή.
Θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε και χρήματα αλλά και τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αυτή την οικογένεια διότι η πορεία είναι δύσκολη και δεν τελείωσε τίποτα ακόμα.
Ευχόμαστε όλα να πάνε υπέροχα.
Θα μας βρείτε όλοι όσοι θέλετε να στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια κάθε απόγευμα στο aRtοποιώ Μυτιλήνης και στο aRtοποιώ Κεραμειών.
Σας ευχαριστούμε όλους.
Η αγάπη σώζει.
Θα το λέμε συνέχεια.

To top