Εικόνες ντοκουμέντο από το τροχαίο | Μια μαύρη Mercedes παρέσυρε και εγκατέλειψε τη “Δήμητρα” της Λέσβου

Εικόνες ντοκουμέντο από το τροχαίο | Μια μαύρη Mercedes παρέσυρε και εγκατέλειψε τη “Δήμητρα” της Λέσβου

Χαροπάλευε επί δύο ώρες μετά το τροχαίο . Το “Πρώτο θέμα” δημοσίευσε φωτογραφίες ντοκουμέντο  από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο Δημήτρη της Σκάλας Συκαμιάς.  Οι «δόλιες» κινήσεις του 84χρονου οδηγού της μαύρης ανασφάλιστης Mercedes – Μετά το χτύπημα «ξεκόλλησε» τα ρούχα του θύματος από το αυτοκίνητο – Αναμένεται σύντομα η οικογένεια του θύματος να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και λεπτομέρειες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, τον περασμένο Ιούλιο στην παραλιακή που είχε ως αποτέλεσμα, τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη, γνωστού και ως «Δήμητρα της Λέσβου» που περιλαμβάνονται στις δύο εκθέσεις πραγματογνωμόνων, φέρνει στην δημοσιότητα το protothema.gr.

Έτσι, αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί η δικογραφία και η οικογένεια του θύματος μέσω της δικηγόρου της κυρίας Λίλας Ραγκούση να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις. Τα δύο πολυσέλιδα υπομνήματα που υπογράφουν ο διορισμένος από την Τροχαία Καλλιθέας ο μηχανολόγος μηχανικός κ. Φίλιππος Μπρέζας και ο πραγματογνώμονας και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κ. Αναστάσιος Δέδες, δίνουν όλη την εικόνα της τραγωδίας που σημειώθηκε στις 05:10 τα ξημερώματα της 9ης Απριλίου στην παραλιακή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο πραγματογνώμονες κατάφεραν να ακτινογραφήσουν τις κινήσεις του 84χρονου οδηγού της μαύρης Mercedes, που αμέσως μετά την παράσυρση της «Δήμητρας της Λέσβου» όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει άλλα έφυγε και 1.9 χιλιόμετρα μακριά, στάθμευσε το όχημα στη λεωφόρο Συγγρού κατέβηκε κάτω «ξεκόλλησε» τα απομεινάρια από τα ρούχα του άτυχου Δημήτρη Καλογιάννη που ψυχορραγούσε αβοήθητος στην άσφαλτο και τα πέταξε στο πεζοδρόμιο. «Ενέργεια δόλια και κατακριτέα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην έκθεση του ο κ. Δέδες. Ο δράστης μάλιστα, λόγω προχωρημένης ηλικίας, είχε δίπλωμα τριετίας που εκδόθηκε στις 12.6.19 και έληξε στις 12.6.21 ενώ το όχημα που ήταν στο όνομα της συζύγου του ήταν ανασφάλιστο.

To top