Γ. Πετρέλλης: «Να δείξουμε ότι η νέα γενιά έχει και γνώση και ήθος και ικανότητες»

Γ. Πετρέλλης: «Να δείξουμε ότι η νέα γενιά έχει και γνώση και ήθος και ικανότητες»

Σε γραπτή δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πετρέλλης αναφέρθηκε για την υποψηφιότητά του« Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που ο Πρόεδρος και η Κ.Π.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με συμπεριέλαβαν στο ψηφοδέλτιο του νομού μας για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές δείχνοντας την συνεπή θέλησή τους για την ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της Βουλής» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Και συνεχίζει «Έτσι μαζί με άλλους άξιους συνυποψηφίους μου, στρατεύομαι για την προβολή και επίλυση των προβλημάτων του νομού μας με στόχο τα ακριτικά νησιά μας να γίνουν κυψέλες επεξεργασίας σύγχρονων προτάσεων και η Λέσβος, η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος να αναδειχθούν σε τόπους ανάπτυξης και ευημερίας.

Πιστεύω ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν αποτελεί μόνο θεμιτή φιλοδοξία αλλά πηγάζει από την ενδόμυχη αίσθηση αφοσίωσης στο κοινό καλό.

Στην προεκλογική λοιπόν περίοδο που ανοίχτηκε θα βαδίσουμε μαζί σε μια πορεία συνεχούς επικοινωνίας όχι μόνο για να δημιουργήσουμε μία πλατφόρμα ρεαλιστικών διεκδικήσεων, όχι μόνο για να προβάλουμε με μαχητικότητα τις πολιτικές μας θέσεις ως ΠΑΣΟΚ αλλά και για να δείξουμε ότι η νέα γενιά έχει και γνώση και ήθος και ικανότητες να εκπροσωπήσει επάξια τον τόπο μας.

Ύστερα από την εμπειρία της οικονομικής κρίσης και της διακυβέρνησης Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου είναι καιρός να απεγκλωβιστούμε από τον τεχνητό, στείρο διπολισμό και να στραφούμε στην πολιτική με όραμα, νέες ιδέες και αξίες.

Σε αυτό τον αγώνα σας καλώ να πορευτούμε μαζί.

To top