Η Ρία Ελληνίδου στο Κτήμα Οινοφόρος

Η Ρία Ελληνίδου στο Κτήμα Οινοφόρος

Τη Ρία Ελληνίδου, την τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη χροιά και τα παραδοσιακά γυρίσματα, υποδέχεται το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 23:00 το Κτήμα Οινοφόρος, για μια βραδιά με καλό λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι.

Η Ρία Ελληνίδου είναι μια τραγουδίστρια η οποία μαγεύει με τα τραγούδια και την μοναδική φωνή της, όλο τον κόσμο. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Προέρχεται από οικογένεια που είχε αγάπη για την παραδοσιακή μουσική. Από την ηλικία των πέντε ετών πήγε σε ωδείο και παρακολούθησε μαθήματα μουσικών οργάνων, θεωρίας και αρμονίας μουσικής και παραδοσιακής προπαιδείας.
Στη συνέχεια πέρασε στο μουσικό σχολείο, όπου συνέχισε τις σπουδές της παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου, ταμπουρά, βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακών κρουστών. Ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού. Το 2005 ιδρύει με την οικογένεια της το παραδοσιακό συγκρότημα «Γραικοί» με σκοπό την διάδοση της παραδοσιακής μουσικής.
Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά ήταν το άλμπουμ «Της αγάπης και του έρωτα», που κυκλοφόρησε το 2010.
Εκτός από το να ερμηνεύει με το μοναδικό ηχόχρωμα και τη χροιά της, γνωστές επιτυχίες και παραδοσιακά, διαχρονικά τραγούδια, έχει και δικά της τραγούδια “Θα σπάσω την πόρτα”,  “Σε κάνω κέφι”,  “Kάπου στη Θεσσαλονίκη” και  “Tα σημάδια”, τα οποία ερμηνεύει σε κάθε live εμφάνισή της και ξεσηκώνει τον κόσμο.

Ώρα προσέλευσης 23:00 μ.μ.
Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738, 6982775233 και 6987922699

Προπώληση:
1)Στην αρχή της αγοράς – (Ερμού 15)
2)Industry 9- (Eλ. Βενιζέλου 23)
3) Στο ταμείο εισόδου στο Κτήμα Οινοφόρος

Κρατήστε το απόκομμα των εισιτηρίων σας και εξαργυρώστε :
• Ιndustry 9 -10%
• Πίτα Μάκης – 15%
• Γερμανός – 20%(αξεσουάρ)

To top