Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στη Λήμνο

Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στη Λήμνο

Στη Λήμνο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, σε προγραμματισμένη επίσκεψη, συνοδευόμενος από τον Γεωγραφικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Πανάγο Μ. Κουφέλο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Απόστολο Αλατζά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του συναντήθηκε με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Σαρδών, Παναγιάς, Ατσικής, Κοντοπουλίου, Πλάκας, Θάνους και Δάφνης και συμμετείχε σε συγκεντρώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων σε Ατσική και Κοντοπούλι ακούγοντας τις προτάσεις για τα νέα σχέδια βελτίωσης .Συναντήθηκε επίσης και με τον πρόεδρο του Πανεπιστημιακού τμήματος Λήμνου κ. Κωνσταντίνο Γκατζιώνη.

Επισκέφθηκε το Γηροκομείο Λήμνου, το πολυβραβευμένο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου, το Παλλημνιακό Ταμείο στις εγκαταστάσεις του και άκουσε την Πρόεδρο κ. Σακαρίκου για τα τρέχοντα θέματα του Ταμείου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου παρουσία του εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Κύριλλου Αλεξανδρόπουλου, του Διοικητής της 88 ΣΔΙ, του Διοικητή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής ,του Λιμενάρχη, περιφερειακών Συμβούλων και υπαλλήλων της Π.Ε.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκε από τον Περιφερειάρχη η Λημνιά αθλήτρια Φωτεινή Τρυφερή για τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου κορασίδων Κ15.

Την ίδια ημέρα έγινε και η παράδοση ενός οχήματος από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών αναγκών της.

 

To top