Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας στον Ποδηλατικό Σύλλογο

Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας στον Ποδηλατικό Σύλλογο

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Elysion στη Νεάπολη Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση  για το 2023 καθώς και η κοπή πίτας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με συμμετοχή όλων των ενεργών μελών και φίλων του Συλλόγου. Καλούνται όλα τα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο κι όσοι θέλουν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους για το 2023 να παραβρεθούν με σκοπό την ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Πο. Συ. Λέσβου κι ότι έχει προγραμματιστεί για το 2023.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος : «Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί. Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, (αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η κοπή Πίτας)
Στη συνέχεια στις 20:00 ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου στο νησί, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του 2023. Πιστοί στην παράδοση της εκδήλωσης που κρατάει από το 2012, ο Πο.Συ.Λέσβου θα κόψει τη βασιλόπιτα του, στο Ξενοδοχείο Elysion.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, και θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά να ανταλλάξουμε ποδηλατικές ευχές για το 2023. Την κοπή πίτας θα ακολουθήσει κλήρωση λαχνών με πολλά δώρα.
Σας περιμένουμε».

To top