Έκκληση για βοήθεια σε τετραμελή οικογένεια στην Αγιάσο

Έκκληση για βοήθεια σε τετραμελή οικογένεια στην Αγιάσο

Έκκληση για στήριξη μιας οικογένειας από την Αγιάσο απηύθυνε με ανάρτησή της  η γνωστή στιχουργός Ντέπη Χατζηκαμπάνη. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μεγαλώνει μόνο του τα δυο εγγόνια του ενώ ο παππούς χτυπήθηκε πρόσφατα και από τον καρκίνο.

«Δεν μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά ούτε την θεραπεία ούτε την ανατροφή των παιδιών», τονίζει η γνωστή στιχουργός. Μάλιστα, η ίδια γνωστοποιεί ότι σε διάφορα σημεία και καταστήματα θα τοποθετηθούν από το απόγευμα κουμπαράδες για την ενίσχυση της οικογένειας. Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να απευθυνθεί στη Ντέπη Χατζηκαμπάνη, στο aRtοποιώ Μυτιλήνης, στο aRtοποιώ Κεραμειών, στο express market των Κεραμειών, στο φούρνο της Ειρήνης Χατζηχρυσάφη στα Κεραμειά καθώς και η κοινότητα στο Ίππειος. (Η λίστα θα ανανεώνεται).

Η οικογένεια χρειάζεται τρόφιμα, ρούχα για αγοράκια 6 και 10 ετών καθώς και οικονομική ενίσχυση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ντέπη Χατζηκαμπάνης αναφέρει:

Καλημέρα σε όλους.
Υπάρχει στην Αγιάσο μια οικογένεια με πρόβλημα , ο κύριος είναι άρρωστος με καρκίνο και η γυναίκα του δε μπορεί να εργαστεί .
Μεγαλώνουν μόνοι τα εγγόνια τους και υπάρχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.
Δε μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά ούτε την θεραπεία ούτε την ανατροφή των παιδιών.
Στο aRtοποιώ Μυτιλήνης αλλά και στο aRtοποιώ Κεραμειών θα μπουν το απόγευμα κουτιά στήριξης τα οποία πάνε στην οικογένεια αυτή.
Θα μαζέψουμε επίσης και τρόφιμα.
Ότι μαζευτεί καλό θα είναι.
Η κάθε βοήθεια μετράει.
Μη ξεχνάμε…
Σήμερα εκείνοι αύριο μπορεί εμείς.
Και το λέω ξανά…
Η αγάπη σώζει.

To top