Παράδοση οχήματος στο Λιμενικό σώμα από την Περιφέρεια

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/01/2023 στον περίφραχτο χώρο του Τελωνείου, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης παρέδωσε στο Λιμενικό Σώμα ένα διπλοκάμπινο όχημα (pick up), ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς των στελεχών του στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Πανάγος Κουφέλος, Δημήτρης Κουρσουμπάς, Άννυ Ανδρεάδου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς και ο Ειδικός Σύμβουλος Γιώργος Σίμος και εκ μέρους του Λιμενικού Σώματος ο Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ–ΕΛ.ΑΚΤ Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευμορφόπουλος Χαρίλαος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Μυτιλήνης, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Α. Μανούσος αξιωματικοί και στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί μετά από ενάμιση χρόνο όταν και δέχτηκα το αίτημα από τον Παναγιώτη Νείρο, στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, για να χορηγήσουμε ένα όχημα για τις ανάγκες του, βρισκόμαστε εδώ με τους συνεργάτες μου για να το παραδώσουμε. Είναι μια κίνηση ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του μεγάλου και θαυμαστού έργου που επιτελούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Λέσβο, στην φύλαξη των συνόρων. Αισθανόμαστε ασφαλείς και θα είμαστε αρωγοί σε ότι μας ζητηθεί για να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε στα στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης τα όσα μας προσφέρουν καθημερινά και σε δύσκολες συνθήκες».
Οι κ. Ευμορφόπουλος και Μανούσος ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή Αρχή για την προσφορά του οχήματος στο Λιμενικό Σώμα, σημειώνοντας την σημαντικότητα της.

To top