Τετ α τετ Μητσοτάκη – Μουτζούρη

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Μουτζούρη

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη έγινε σύμφωνα με πληροφορίες, χθες  στο Μέγαρο Μαξίμου.  Αυτή ήταν η πρώτη τετ α τετ συνάντηση στην οποία φέρεται οι δυο πλευρές,  να κάνουν μια προσέγγιση με σκοπό να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες του παρελθόντος. Προάγγελο της αλλαγής «κλίματος» αποτέλεσε η συνάντηση που είχε με τον Κώστα Μουτζούρη,  η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη κατά την πρόσφατη επίσκεψή της, στη Λέσβο.

Κόντρα στη μέχρι τώρα στάση Υπουργών και κομματικών στελεχών οι οποίοι κατά τις επισκέψεις τους, «γύριζαν την πλάτη» στον Περιφερειάρχη με πιο ηχηρή τη στάση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη στη Σάμο τον περασμένο Οκτώβριο -όταν ζήτησε από Περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Μουτζούρη να αποχωρήσουν από κομματική σύσκεψη- η συνάντηση με την Σοφία Βούλτεψη, έδειξε ότι κάτι έχει αλλάξει. Παρότι μάλιστα μέχρι πριν λίγους μήνες  οι πληροφορίες ήθελαν τη ΝΔ ν’ αναζητά υποψήφιο για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αυτό πλέον δεν  φαίνεται ισχύει και μετά και τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό όλα δείχνουν πως το Μαξίμου, «κλείνει το μάτι» στον Περιφερειάρχη.

UPDATE – Ανακοίνωση της Περιφέρειας

Την συνάντηση Μουτζούρη με τον Πρωθυπουργό ανακοίνωσε και επίσημα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συναντήθηκε χτες 17.01.2023 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, σε συνάντηση εργασίας  για θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

 

To top