Ανοίγει από 27 Οκτωβρίου τις πύλες του για το κοινό το εντυπωσιακό ξενοδοχείο “Porto Plomari” (pics)

Ανοίγει  από 27 Οκτωβρίου τις πύλες του για το κοινό το εντυπωσιακό ξενοδοχείο “Porto Plomari” (pics)

Ο “Aeolos”  σας ξεναγεί στους χώρους του ξενοδοχείου.

Ανοιχτό για όλους θα είναι από τις 27 Οκτωβρίου το ξενοδοχείο «Porto Plomari» το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί  από φέτος το καλοκαίρι και δεχόταν  κυρίως επισκέπτες από Σκανδιναβία . Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο πέντε αστέρων ανοίγει πλέον τις πύλες του από τις 27 Οκτωβρίου για το κοινό εντός και εκτός νησιού που θα μπορούν ν’ απολαμβάνουν εκεί ολιγοήμερες αποδράσεις σε ένα μοναδικό περιβάλλον  με  υψηλού επιπέδου υπηρεσίες .

 

Το παλιό βιομηχανικό συγκρότημα που λειτουργούσε μέχρι και το 1974 ως πυρηνελαιουργείο, χτίστηκε στο τέλος του 19ου αιώνα και η αρχική του μορφή επιδέχθηκε πολλές μετατροπές και προσθήκες καθώς η λειτουργία του από ελαιοτριβείο και σαπωνοποιείο (με εξαγωγές μέχρι τη Μασσαλία),κατέληξε γύρω στα 1910 στη τελευταία χρήση του πυρηνελαιουργείου. Το 1987 το συγκρότημα χαρακτηρίστηκε ως διατηρητέο με αποκλειστική τουριστική χρήση .

Σήμερα μετά την ανακαίνιση του λειτουργεί πλέον ως ξενοδοχείο πέντε αστέρων, επαναφέροντας και αποκαθιστώντας, την σημαντική αξία του συγκροτήματος  ως σημείο αναφοράς και τοπόσημο της περιοχής του Πλωμαρίου ,έτσι ώστε να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης αλλά και διατήρησης της μνήμης του τόπου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα της υποδοχής 2252031000, 2252033333, το τηλέφωνο κρατήσεων εστιατορίου 6944590092 και στο info@portoplomari.gr.

To top