Δυναμικό παρών στη διαμαρτυρία στα Κεραμειά για τον «Μπίνγκο»

Δυναμικό παρών στη διαμαρτυρία στα Κεραμειά για τον «Μπίνγκο»

«Τα ζώα είναι φίλοι μας», «όχι στην κακοποίηση των ζώων» βροντοφώναξαν την Κυριακή το πρωί  κάτοικοι των Κεραμειών αλλά και πολίτες από διάφορες περιοχές, μαζί με πολλά παιδιά – μεταξύ αυτών και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κεραμειών – οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του χωριού και διαμαρτυρήθηκαν για τον χαμό του «Μπίνγκο» του αδέσποτου σκύλου του χωριού, που φέρεται να δολοφονήθηκε από κάτοικο.

Η διαμαρτυρία των 70 περίπου ατόμων που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση ξεκίνησε από την γέφυρα των Κεραμειών ενώ οι κάτοικοι με πορεία μετά κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του φερόμενου ως δράστη και φώναξαν συνθήματα.

Ο πρόεδρος του χωριού δε μπόρεσε να παραστεί καθώς νοσεί από Covid-19 ωστόσο παρευρέθηκε η κόρη του η γνωστή στιχουργός Ντέπη Χατζηκαμπάνη η οποία δήλωσε ότι τη δυσαρέστησε το γεγονός πως δεν παρευρέθηκαν πολλοί κάτοικοι των Κεραμειών και ότι οι περισσότεροι ήταν από άλλα χωριά ή από την πόλη της Μυτιλήνης. Στη διαδήλωση βρέθηκε και η δασκάλα που κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν μιλάνε για συγκάληψη του γεγονότος από τις οικογένειες των δυο παιδιών που είδαν το περιστατικό και το είπαν στη δασκάλα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι  μια εβδομάδα μετά τα συμβάν,  δεν έχει ακόμη βρεθεί η σορός του σκύλου, παρά τις έρευνες των κατοίκων στη περιοχή.

Δικογραφία έχει σχηματιστεί σε βάρος 78χρονου   κατοίκου  των Κεραμειών, ωστόσο, δεν έχουν βρεθεί αποδεικτικά στοιχεία εις βάρος του.


To top