Νέος γυναικολόγος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Νέος γυναικολόγος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ο Τσίρκας Ιωάννης είναι ο νέος Ιατρός Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» αφού σήμερα Τετάρτη ορκίστηκε μετά τη μονιμοποίησή του και προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Καμπούρης γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook την ευχάριστη είδηση αναφέροντας τα εξής: «Μια ακόμη όμορφη μέρα η σημερινή για το “Βοστάνειο” ΓΝ Μυτιλήνης. Ορκίστηκε μετά τη μονιμοποίηση του ο κος Τσίρκας Ιωάννης Ιατρός Μαιευτικής – Γυναικολογίας, ο οποίος προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας ! Νέος εξαιρετικός επιστήμονας και κυρίως αγαπητός στους συνεργάτες και στους ασθενείς ! Θερμά Συγχαρητήρια Γιάννη . Καλή Σταδιοδρομία, Καλή Δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σου!!! Εύχομαι ολόψυχα το νέο σου ξεκίνημα να είναι καλά στερεωμένο και πάντα να σε διακρίνει η σωφροσύνη και η θέληση για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας .
Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για να ικανοποιηθεί το αίτημα μας και συγκεκριμένα στην Αν. Υπουργό Υγείας κα Γκάγκα Μίνα και στο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό».

To top