Συμβολική επίσκεψη της ΠτΔ στη Λήμνο για τα Θεοφάνεια

Με ξεχωριστή λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στη Λήμνο παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου η οποία έστειλε μήνυμα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα από τον Προμαχώνα του Αιγαίου στην ακριτική Λήμνο.

Μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος. Φως που επιζητεί ο σύγχρονος άνθρωπος για να καταυγάσει με ελπίδα την καρδιά του, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Γιορτάζοντας τα Θεοφάνεια στον νησιωτικό προμαχώνα του ελληνισμού στο Αιγαίο, την ακριτική Λήμνο, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση».


Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στη μόνιμη έκθεση ιστορίας παιδικού παιχνιδιού και βιβλίου – Συλλογή Χρήστου Μπουλώτη και συναντήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αντιπροσωπεία μαθητών από το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο νησί, η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στην 130 Σμηναρχία Μάχης για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ετοιμοτήτων”.

Η κα. Σακελλαροπούλου συμμετείχε από το πρωί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια, ενώ είχε την ευκαιρία να περπατήσει στο κέντρο της πόλης και να κουβεντιάσει με κατοίκους κερδίζοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις για την απλότητα και την αμεσότητα που τη διακρίνε.

To top