Συναντήσεις Παναγιώτη Χριστόφα με φορείς της εκπαίδευσης

Συναντήσεις Παναγιώτη Χριστόφα με φορείς της εκπαίδευσης

Διαδοχικές συναντήσεις για τον τομέα της εκπαίδευσης, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας. Ειδικότερα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Καρέκο, και μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μυτιλήνης, καθώς και με την Προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Καίτη Στρατάκη, και τους Προϊσταμένους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου, Δημήτρη Βούλγαρη και Τίμο Θεοφανέλλη.

Κατά τις συναντήσεις συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα στον χώρο της Εκπαίδευσης, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου, με τον κ. Χριστόφα να έχει την ευκαιρία να σκιαγραφήσει την τρέχουσα εικόνα μέσα από την οπτική, τόσο των γονέων και κηδεμόνων όσο και των αρμόδιων διευθύνσεων.

Οι συναντήσεις αυτές ήταν μέρος μιας ευρύτερης σειράς συναντήσεων του υποψηφίου Δημάρχου με εκπροσώπους φορέων και ομάδες πολιτών, στην πόλη, στα χωριά και στους οικισμούς, που έχουν ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τα προβλήματα και τις προκλήσεις του Δήμου Μυτιλήνης. Έχουν ως στόχο, όμως, και τη διαμόρφωση του τελικού προγράμματος της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ», το οποίο έχει τεθεί προς διαβούλευση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.mprosta2023.gr.

To top