Η πρώτη ορεινή ποδηλασία του 2023 από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Η πρώτη ορεινή ποδηλασία του 2023 από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Το 1st Ride,  την πρώτη ορεινή βόλτα ποδηλασίας του χρόνου διοργανώνει με το νέο έτος ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου. Η ορεινή ποδηλασία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιανουαρίου 2023 στις 10:30 με σημείο συνάντησης μετά το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου:

Το 1st Ride είναι η πρώτη ορεινή βόλτα ποδηλασίας του χρόνου. Ένας νέος ποδηλατικός χρόνος ξεκινά κι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου τον καλωσορίζει όπως πάντα με μια μεγάλη βόλτα. Όλοι οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας θα συναντηθούν για την πρώτη ποδηλατική ορεινή περιπέτεια του 2023. Αφήνουμε πίσω μας τον χρόνο που πέρασε και πάμε να εξερευνήσουμε τα βουνά και τα μονοπάτια του 2023. Η συνάντηση μας θα είναι 2 Ιανουαρίου στις 10:30 μετά το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Μεγάλη παρέα, μεγάλη βόλτα, πολλά χιλιόμετρα, όπως κάθε φορά. Στόχος αυτής της πρώτης συνάντησης του 2023 είναι να ξεκινήσουν οι βόλτες μας με ομαδικό πνεύμα, να οδηγήσουμε σε αγαπημένα μονοπάτια, να γράψουμε πολλά χιλιόμετρα και να περάσουμε καλά.
Ακριβώς την ίδια μέρα, τον Ιανουαρίου του 2012 διοργανώθηκε το πρώτο “1st Ride” με στόχο, όπως κάθε χρονιά, να κάνουμε την πρώτη μεγάλη βόλτα του έτους, για “να μας πάει καλά ο χρόνος”.
Από τότε και κάθε χρόνο, έχει καθιερωθεί να συμμετέχουμε όσο περισσότεροι γίνεται στην πρώτη ομαδική βόλτα του χρόνου και μ’ αυτή εδώ καταγράφουμε την 11η διοργάνωση “1st Ride”.
Εφοδιαστείτε με νερό, καλά προετοιμασμένο ποδήλατο, το κράνος σας και την καλή σας ποδηλατική διάθεση.

To top