Διανομή τροφίμων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτες οικογένειες

Διανομή τροφίμων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτες οικογένειες

Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε 300 ευάλωτες οικογένειες του νησιού στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» με τη βοήθεια πολιτών, εθελοντών, εταιρειών, εργαζόμενων και μαθητών.

Ο Πρόεδρος  Θεόδωρος Βαλσαμίδης  και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες που απλόχερα πρόσφεραν τρόφιμα για να ενισχύσουν την δράση του Τμήματος, τις εταιρείες Σούπερ Μάρκετ ΑΒ, Σούπερ Μάρκετ «Μυτιλήνη», κ. Παναγιώτης Σελάχας – ΣΕΛΑΧΑΣ ΑΒΕΕ, κ. Μανώλης Χατζέλης – Ανώνυμη Πτηνοτροφική Εταιρεία, Catering Elaitis – Εμμανουήλ Τζανέτος, κ. Παναγιώτης Μαθιέλλης Λεσβιακή Πτηνοτροφεία Α.Ε., «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΜΟΔΟΥΣΑ», Δ. Λεοντή & Η. Λεοντή Ο.Ε. – Αντιπροσωπείες Τροφίμων καθώς και στην ΟΝΝΕΔ Λέσβου που διέθεσαν δωρεάν τρόφιμα στο πλαίσιο της δράσης, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό για την διάθεση τροφίμων στο Τμήμα, καθώς επίσης και τις ακούραστες εθελόντριες και τους εργαζόμενους του Τμήματος που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης, στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Παμφίλων που συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα παρέδωσαν στο Τμήμα καθώς επίσης και τα Σούπερ Μάρκετ «Μασούτης», «ΑΒ», «My Market», «In Market» και «Κρητικός»  που συνεργάστηκαν με το Τμήμα για την τοποθέτηση καλαθιών για την συγκέντρωση τροφίμων.

Την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, μαζί με εθελοντές και εργαζόμενους επισκέφθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Παμφίλων και παρέλαβαν τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν τα παιδιά. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ευχαρίστησαν τον Δ/ντη κ. Γ. Κλειδαρά, τους εκπαιδευτικούς & τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για την δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 145 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης και προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

To top