Ένα mountain bike από τον Περιφερειάρχη στον Μυτιληνιό Πρωταθλητή Ποδηλασίας Γιώργο Σαραιδάρη

Ένα mountain bike από τον Περιφερειάρχη στον Μυτιληνιό Πρωταθλητή Ποδηλασίας Γιώργο Σαραιδάρη

Ένα επαγγελματικό ποδήλατο (mountain bike) παρέδωσε το πρωί της Πέμπτης στον Μυτιληνιό Πρωταθλητή Ποδηλασίας Γιώργο Σαραιδάρη, ο Πειρφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, σε τελετή παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλυφαντών Στρατής Χατζηελενούδας,  και ο αντιπρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Μπάμπης Αράπης.

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης παρουσία του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης και του Ομοσπονδιακού προπονητή στίβου, Γρηγόρη Κοντού, παρέδωσαν ένα στρώμα Ολυμπιακών Διαστάσεων που θα καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών που προπονούνται και συμμετέχουν σε αγώνες στο Άλμα επί Κοντώ .

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης «περπάτησε» το νέο ταρτάν του Σταδίου Μυτιλήνης το οποίο, όπως και αυτό στο Στάδιο Καλλονής, ανακατασκευάστηκαν πρόσφατα με χρήματα από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και φορέα υλοποίησης τους Δήμους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου.

«Η Περιφερειακή Αρχή έχει δώσει μεγάλη έμφαση στον αθλητισμό. Συνεχώς τροφοδοτεί με υλικό είτε ομάδες είτε μεμονωμένους αθλητές. Όταν δεχτήκαμε το αίτημα από τον Γιώργο Σαραιδάρη, έλαβα τις καλλίτερες συστάσεις για τον αθλητή, ο οποίος αγωνίζεται με πάθος και αγωνίζεται επί έτη να αποκτήσει ένα δικό του επαγγελματικό ποδήλατο. Χωρίς δεύτερη σκέψη υλοποιήσαμε το όνειρο του και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.  Παράλληλα παραδίνουμε σήμερα ένα στρώμα Ολυμπιακών προδιαγραφών στον Λεσβιακό Κλασσικό Αθλητισμό, που σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του ταρτάν στο Στάδιο Μυτιλήνης, το μετατρέπουν σε μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο σκεπτικό και τη νέα χρονιά, στηρίζοντας ίσως για πρώτη φορά στην Αυτοδιοίκηση τόσο πολύ τον αθλητισμό και την νεολαία». δήλωσε ο κ. Μουτζούρης.

« Με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη που από την πρώτη μέρα μας έδωσε εντολή να «τρέξουμε» τον αθλητισμό, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα και στις ανάγκες των σωματείων και των αθλητών. Θα συνεχίσουμε και η νέα χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη για τον αθλητισμό στο Βόρειο Αιγαίο», δήλωσε ο κ. Κουρσουμπάς.

To top