Συνελήφθη ο δράστης για τους εμπρησμούς σε κάδους απορριμμάτων – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη ο δράστης για τους εμπρησμούς σε κάδους απορριμμάτων – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη ο δράστης που έβαζε φωτιές το απόγευμα της Τρίτης σε κάδους απορριμμάτων στην Επάνω Σκάλα και στον Συνοικισμό. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία ο συλληφθείς εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς να βάζει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων με τη χρήση αναπτήρα. Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης έβαλε φωτιά σε δέκα συνολικά κάδους απορριμμάτων στην ίδια περιοχή, προκαλώντας και φθορές κατά περίπτωση. Σε βάρος του άνδρα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού και της πρόκλησης φθορών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομία

Συνελήφθη, χθες (20-12-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, να βάζει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων με τη χρήση αναπτήρα.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης έβαλε φωτιά σε δέκα συνολικά κάδους απορριμμάτων στην ίδια περιοχή, προκαλώντας και φθορές κατά περίπτωση.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

To top