Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές αιρετών εκπροσώπων μονίμων υπαλλήλων των Ο.Τ.Α.

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές αιρετών εκπροσώπων μονίμων υπαλλήλων των Ο.Τ.Α.

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 ,οι αρχαιρεσίες για την εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ο.Τ.Α. Νομού Λέσβου. Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ψήφισαν 266 υπάλληλοι και από τους τρείς Δήμους (Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου και Λήμνου)με  266 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Έλαβαν: ο συνδυασμός ««Ενωτική Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων» 16 ψήφους και εκλέγει και τους δύο αιρετούς εκπροσώπους στο υπηρεσιακό συμβούλιο και η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΤΑ» 33 ψήφους.

Εκλέχτηκαν από την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» οι: Αλεξίου Γεώργιος με 167 ψήφους και Αράμβογλου Πελαγία με 61, με αναπληρωτές τους Χαβιά Αργυρή και Κορνηλία Δεσλή .
Για τους αιρετούς εκπροσώπους των υπαλλήλων αορίστου χρόνου στο υπηρεσιακό συμβούλιο Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου ψήφισαν 69 συνάδελφοι (έγκυρα 67) και, η παράταξη «ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» έλαβε 67 ψήφους και εκλέχτηκαν οι: Αναστασίου Αιμιλία με 39 ψήφους και Κόνσουλας Δημήτριος με 28 ψήφους , με αναπληρωτές την Κουταλιανού Φωτεινή και Καραγιάννη Αναστασία.

To top