Η Συνύπαρξη παρουσιάζει τον Ερντέμ Γκιουρελέρ

Η Συνύπαρξη παρουσιάζει τον Ερντέμ Γκιουρελέρ

Η Συνύπαρξη διοργανώνει την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στις 8:30μμ στο Θέατρο του ΦΟΜ συνάντηση γνωριμίας με έναν εξαιρετικό νέο μουσικό που γεννήθηκε στην Τουρκία και ζει στη Μυτιλήνη τα τελευταία 5 χρόνια, έχοντας εδώ μόνον φίλους και θαυμαστές, τον Ερντέμ Γκιουρελέρ.

Ο Ερντέμ Γκιουρελέρ θα παρουσιάσει δείγματα της δουλειάς του την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στις 8.30μμ στο Θέατρο του ΦΟΜ, Δικελί 2, Επάνω Σκάλα, με ελεύθερη είσοδο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΤΕΜ
Ο Erdem Güreler γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μάνισα της Τουρκίας το 1991. Ξεκίνησε να παίζει κλασική κιθάρα ακολουθώντας τον πατέρα του σαν πρώτο δάσκαλο στην ηλικία των δέκα ετών. Στα 18 του χρόνια έγινε δεκτός στο μουσικό πανεπιστήμιο Uludağ στην Προύσα, όπου και φοίτησε, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το 2017. Κύρια θεματική των σπουδών του αποτελούν η εκμάθηση κιθάρας, πιάνου, σάζι, νέϊ, μαθήματα φωνητικής και χορωδία. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη μελέτη της Ευρωπαϊκής Κλασικής μουσικής, της κλασικής και παραδοσιακής Τουρκικής μουσικής και στην μουσική παιδαγωγική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε εργαστήρια στην Ευρωπαϊκή Σχολή της Jazz στο Bordeaux της Γαλλίας και στο Marburg της Γερμανίας. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως δάσκαλος μουσικής επί έξι έτη σε ιδιωτικά σχολεία με πληθώρα μαθητών.
Από το 2017 ζει και εργάζεται στη Μυτιλήνη της Λέσβου, μελετώντας την παραδοσιακή και λαϊκή τοπική μουσική και το ρεμπέτικο.

To top