Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Σίγρι

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Σίγρι

Στην ατμόσφαιρα και στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπαίνει δυναμικά και το Σίγρι, διοργανώνοντας Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Μετά τον στολισμό του χωριού με δημιουργήματα εθελοντών, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00, στο καφενείο Το Κέντρον θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με πολλές εκπλήξεις, για μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα, στον εορταστικά στολισμένο χώρο και υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών, θα προσφέρεται ζεστή σοκολάτα για τους μικρούς και ζεστό κρασί για τους μεγάλους και λιχουδιές, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών! Επίσης, θα υπάρχουν χειροποίητα στολίδια, μακραμέ, ημερολόγια, διακοσμητικά με ντεκουπάζ, αντικείμενα second hand και εδέσματα. H βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα πλούσιο παιχνίδι Bingo για όλους!

Την εκδήλωση διοργανώνουν εθελοντές και τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιγρίου Θεοφάνης Σιγριανής, ο οποίος και τονίζει την ανάγκη «Να θυμίσουμε στα μικρά παιδιά του Σιγρίου πως και φέτος την Πρωτοχρονιά, ο Άι-Βασίλης θα τους μοιράσει τα δώρα του στο χωριό μας!»

To top