Η ΟΝΝΕΔ παρέδωσε τρόφιμα για «Το καλάθι της αγάπης»

Η ΟΝΝΕΔ παρέδωσε τρόφιμα για «Το καλάθι της αγάπης»

Συλλογή τροφίμων και ρούχων πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στα γραφεία του κόμματος, ενώ στη συνέχεια τα παρέδωσε στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μυτιλήνης ενισχύοντας την Χριστουγεννιάτικη δράση «Το καλάθι της αγάπης».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, νέες και νέοι συμμετείχαν προσφέροντας απλόχερα αγαθά, στηρίζοντας τους ευάλωτους συμπολίτες μας.


Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ παραδώσαμε τα τρόφιμα στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μυτιλήνης ενισχύοντας την Χριστουγεννιάτικη δράση του τμήματος με τίτλο «Το καλάθι της αγάπης».

Εκεί όπως σημειώνουν είχαν τη χαρά να τους υποδεχτεί ο Πρόεδρος του τμήματος κ Θεόδωρος Βαλσαμίδης αναπτύσσοντας μια εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με την αναγκαιότητα της κοινωνικής συνεισφοράς, ενώ τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία να στηρίξουν μέσω του Ερυθρού Σταύρου πολίτες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

«Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και η έμπρακτη αλληλεγγύη νοοτροπία χρόνων. Απέναντι σε κάθε διχασμό η κοινωνική συνεισφορά υπαγορεύει την ομοψυχία της κοινωνίας των πολιτών.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους» τονίζουν κλείνοντας.

 

 

To top