«Santa Run Agiasos»: Φοράμε τα αγιοβασιλιάτικα μας και τρέχουμε για καλό σκοπό!

«Santa Run Agiasos»: Φοράμε τα αγιοβασιλιάτικα μας και τρέχουμε για καλό σκοπό!

H Visit Agiasos, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης, διοργανώνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι προσφοράς, το «Santa Run Agiasos 2022». Οι συμμετέχοντας θα φορέσουν την αγιοβασιλιάτικη στολής τους και θα τρέξουν για καλό σκοπό στα γραφικά σοκάκια της Αγιάσου. Για τα παιδάκια η συμμετοχή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει δώρο ένα χριστουγεννιάτικο σκουφάκι ενώ για τους ενήλικες το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα τρία ευρώ εκ των οποίων τα δύο ευρώ θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το SANTA RUN AGIASOS 2022 θα ξεκινήσει από το πάνω μέρος του χωριού ¨Καμπούδι ¨ στις 11:30 το πρωί και θα καταλήξει στην έδρα του Visit Agiasos (Δημοτικό Πάρκο). Εκεί θα υπάρχουν λαχταριστοί λουκουμάδες, ροφήματα, μουσική και bazaar με Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η Ελληνική Ομάδα διάσωσης θα πραγματοποιήσει τη δράση «Οι μικροί Διασώστες σώζουν τον Άγιο Βασίλη», όπου τα παιδιά, μέσα από μια βιωματική και διασκεδαστική δράση, μαθαίνουν την έννοια της προσφοράς, της γνώσης και του εθελοντισμού.

Το Τμήμα Κομμωτικής του ΙΕΚ Μυτιλήνης θα βρίσκεται με μια παράλληλη δράση για να κόψουμε τα μαλλιά μας και να τα δωρίσουμε για καλό σκοπό. Παράλληλα θα παίξουμε με γιορτινά χτενίσματα και στολίδια για μικρούς και μεγάλους.

Οι συμμετοχές για το SANTA RUN AGIASOS 2022 ξεκίνησαν!

Δήλωσε την συμμετοχή σου :
• ΑΓΙΑΣΟ – Αναψυκτήριο Ρουγκέλλη
• ΜΥΤΙΛΗΝΗ – Καφέ Be Happy, Αρχιπελάγους 25
• ΚΑΛΛΟΝΗ – Art Cine Cafe
• ΠΕΡΑΜΑ (ΓΕΡΑ) – Velocity
• ΠΛΩΜΑΡΙ – Handmade in Plomari

Διατίθεται στολή ενηλίκων κόστους 7 ευρώ.
Λήξη συμμετοχών: 16 Δεκέμβρη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6940002565

 

To top