Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Μεσαγρό

Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Μεσαγρό

Το Σάββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου το Νηπιαγωγείο Μεσαγρού προσκαλεί μικρούς και μεγάλους για να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Σε ένα περιβάλλον πασπαλισμένο με μπόλικη αστερόσκονη θα μπορεί κανείς να κάνει κατασκευές και ζωγραφική προσώπου στο εργαστήριο ξωτικών, να φωτογραφηθεί μαζί με τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι του, να κάνει βόλτα με την άμαξά του, να ακούσει χριστουγεννιάτικες ιστορίες, να παρακολουθήσει χριστουγεννιάτικες ταινίες, να γράψει το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη, να στείλει τις δικές του ευχές με το μπαλόνι των ευχών, καθώς και να ταξιδέψει σε ένα μουσικό, εορταστικό ταξίδι υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Μυτιλήνης. Επιπλέον, θα μπορεί να προμηθευτεί δωράκια για τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και να γευτεί γλυκές και αλμυρές λιχουδιές μαζί με ζεστά ροφήματα. Μη λείψει κανείς! Γιατί η μαγεία υπάρχει.. αρκεί να τη πιστέψουμε!

Πρόγραμμα
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (3μμ- 7μμ)
15:00 Άφιξη Άγιου Βασίλη- Χαιρετισμοί
15:30 Τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Δήμου Μυτιλήνης
16:30 Αφήγηση παραμυθιού
18:00 Προβολή παιδικής ταινίας

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (11πμ- 1μμ & 4μμ-8μμ)
11:00 Προβολή παιδικής ταινίας
12:00 Αφήγηση παραμυθιού

17:00 Προβολή παιδικής ταινίας
19:30 Το μπαλόνι των Ευχών
20:00 Κλείσιμο εορταστικού διημέρου- Ευχές

Σημειώσεις: Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους! Το Εργαστήριο των Ξωτικών, η Άμαξα, το Σπίτι του Άη Βασίλη, καθώς και όλα τα περίπτερα θα είναι ανοιχτά καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων!

To top