Δωρεάν σεμινάρια για την ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας διοργανώνει ο Αστερίας και το ΣΥΝLESVOS

Δωρεάν σεμινάρια για την ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας διοργανώνει ο Αστερίας και το ΣΥΝLESVOS

Σειρά δωρεάν σεμιναρίων διοργανώνει ο Αστερίας μαζί με το ΣΥΝLESVOS με σκοπό την ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας, των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και παραγωγών, με θέμα το “Marketing & Marketing Plan” και “Κοινωνικά δίκτυα, Νέα εργαλεία επικοινωνίας & διαχείρισης έργου, και Infographics” στις 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Η πρώτη σειρά διήμερων σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Νοεμβρίου. Ο κ. Σωτήρης Πετρόπουλος από το HIGGS παρουσίασε την πρώτη μέρα το σεμινάριο με θέμα Επιχειρηματικός και Στρατηγικός Σχεδιασμός και τη δεύτερη μέρα ακολούθησε το σεμινάριο Χρηματοδοτικό Πλάνο. Το δεύτερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό στις 28 Νοεμβρίου με το θέμα Συγγραφή Προτάσεων.

Τα θέματα των επόμενων σεμιναρίων είναι “Marketing & Marketing Plan” την πρώτη μέρα 15 Δεκεμβρίου και “Κοινωνικά δίκτυα, Νέα εργαλεία επικοινωνίας & διαχείρισης έργου, και Infographics” την δεύτερη μέρα 16 Δεκεμβρίου.

Όλα τα σεμινάρια θα παραδοθούν από ειδικούς των τομέων που θα έρθουν στη Μυτιλήνη από την Αθήνα σε συνεργασία με το HIGGS προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σεμινάρια δια ζώσης στο OpenSpace Βουρνάζων 25.

Θα μεταδοθούν επίσης ζωντανά μέσω Zoom για όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν στη Μυτιλήνη.
Για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο seminars@asterias-starfish.org.

Όλοι οι οργανισμοί, οι σύλλογοι, οι ΜΚΟ και οι επιχειρήσεις προσκαλούνται να συμμετάσχουν στα σεμινάρια.

To top