Το «ευχαριστώ» της Διευθύντριας του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης μετά τα προβλήματα στα ταβάνια του σχολείου

Το «ευχαριστώ» της Διευθύντριας του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης μετά τα προβλήματα στα ταβάνια του σχολείου

Τις ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέλαβαν να αποκατασταθεί το πρόβλημα που παρουσιάσθηκε στο κτίριο της σχολής ΟΑΕΔ όπου στεγάζεται το Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης, εξέφρασε με ανοιχτή επιστολή της, η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Γεωργία Φωτοπούλου. Η Διευθύντρια του Μουσικού σχολείου αναφέρεται στο πρόβλημα που παρουσιάσθηκε όταν υποχώρησαν σοβάδες από την οροφή σε μια τάξη και τις ενέργειες που έγιναν ώστε ν’ αποξηλωθούν όλα συνολικά τα ταβάνια στις τάξεις του σχολείου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει παρόμοιο πρόβλημα.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής :

«Τώρα πια που η «σκόνη» κυριολεκτικά και μεταφορικά έχει κατακαθίσει και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, θεωρώ ηθική υποχρέωση μου να μοιραστώ δημόσια τα παρακάτω:

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στο κτήριο του Μουσικού σχολείου Μυτιλήνης κατέπεσε ένα τμήμα επιχρίσματος της οροφής μίας τάξης, γεγονός που, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην σχολική κοινότητα, καθώς και ανησυχία για την ασφάλεια των παιδιών, αλλά και των εργαζόμενων του σχολείου μας.

Κατόπιν τούτου, κατέστη απαιτητή, επείγουσα και αναγκαία η αποξήλωση των επιχρισμάτων οροφής ολόκληρου του κτηρίου, κάτι το οποίο ξεκίνησε αμέσως και τελείωσε μέσα σε δεκαπέντε μόλις ημέρες! Έχοντας πλέον τελειώσει όλη αυτή η δοκιμασία, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι συνετέλεσαν σ’ αυτό το μεγάλο έργο και μάλιστα κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Ευχαριστώ θερμά:

Τον Αντιδήμαρχο κύριο Ευστράτιο Τζιμή, τον Προϊστάμενο της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κύριο Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, τον Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής κύριο Παναγιώτη Ζαφειρίου που, άμεσα και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, επιλήφθηκαν της κατάστασης και ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα μου.
Ευχαριστώ επίσης πολύ τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Τίμο Θεοφανέλλη καθώς και τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου κύριο Μιχάλη Στρατάκη, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στις πραγματικά δύσκολες ώρες που πέρασα και προσωπικά επί δεκαπέντε ημέρες, επιβλέποντας και συμμετέχοντας στις εργασίες ως εργοδηγός, επιστάτρια, καθαρίστρια, συντονίστρια και ό,τι ακόμα χρειάστηκε, καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ακόμα, απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κυρίους εργαζόμενους στην Υπηρεσία αυτεπιστασίας, τους αφανείς ήρωες που εργάστηκαν με αυταπάρνηση, φιλότιμο και προθυμία, ώστε να τελείωναν γρήγορα και σωστά την τόσο δύσκολη, επικίνδυνη και κοπιαστική δουλειά τους.

Με όλη μου την καρδιά επίσης, ευχαριστώ το συνεργείο καθαριότητας της Σχολικής επιτροπής , καθώς και τους υπέροχους εργαζόμενους στη καθαριότητα του σχολείου μας, την κυρία Λίτσα Πούλου και τον κύριο Νίκο Τοπούζη που, αν και δεν τους αντιστοιχούσε όλος αυτός ο κόπος, τον κατέβαλαν και συνεχίζουν να τον καταβάλλουν πρόθυμα, προκειμένου τα παιδιά μας να επέστρεφαν μια ώρα αρχύτερα στο σχολείο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω στους συναδέλφους καθηγητές κυρίους Παναγιώτη Σαλάνη και Ηλία Κεχρινιώτη, οι οποίοι καθημερινά προσέφεραν άπλετα τον χρόνο και τον κόπο τους δίπλα μου.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις συναδέλφους κυρίες Πέμη Βερβέρη και Αναστασία Κατσαρού καθώς και στους συναδέλφους κυρίους Γιώργο Τριχόπουλο και Κώστα Τσιμιτάκη οι οποίοι, ομοίως τιμώντας την ιδιότητα τους ως εκπαιδευτικοί, εργάστηκαν φιλότιμα και ο καθ’ ένας με τον τρόπο του, στην καθαριότητα και τακτοποίηση των εργαστηρίων και των γραφείων του σχολείου μας.

Όσο για τους τιμητές εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Αυτό που έχει σημασία είναι, με κάθε κόπο και θυσία, το Σχολείο να συνεχίζει να παράγει με ομοθυμία το πλούσιο εκπαιδευτικό του έργο.

Επιστεγάζοντας, απευθύνω και προσωπικά την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο Μυτιλήνης κύριο Ευστράτιο Κύτελη, ο οποίος επιδεικνύοντας μεγάλη ευαισθησία στο χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου μας, με ειδική πρόσκληση στο Δημαρχείο μας ανήγγειλε ότι προέβη σε έγγραφη συμφωνία παραχώρησης του οικοπέδου πρώην ΚΥΤ της Μόριας στο Δήμο Μυτιλήνης, προκειμένου σε εύλογο χρονικό διάστημα να ανεγερθεί το κτήριο του Μουσικού σχολείου με όλες τις σωστές πλέον προδιαγραφές.!»

 

To top