Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

Ο Περιφερειάρχης  Κώστας  Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πανάγο Κουφέλο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα Απόστολο Αλατζά επισκέφτηκαν τον Δήμο Δυτικής Λέσβου, όπου και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία αντιδημάρχων και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, έγινε ενημέρωση για την πορεία των έργων τα οποία χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και υλοποιεί ο Δήμος Δυτικής Λέσβου αλλά και για έργα που αναμένεται να δημοπρατηθούν.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου προσέφερε στον Περιφερειάρχη ένα αναμνηστικό δώρο με κλαδί ελιάς πυροδοτώντας συνειρμούς  για «κλαδί ελαίας στις σχέσεις των δυο πλευρών»
Αμέσως μετά την σύσκεψη ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Μαζί με τους συνεργάτες μου και υπηρεσιακούς παράγοντες ήρθαμε να συζητήσουμε με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και στελέχη του, την πορεία των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια και υλοποιεί ο Δήμος. Αυτή ήταν η δεύτερη σύσκεψη αφού είχε προηγηθεί μια αντίστοιχη πριν μερικούς μήνες και αυτό ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για την πορεία των έργων που εκτελούνται αλλά και που δρομολογούνται και τα οποία θέλουμε να προχωράνε . Έχω πει πολλές φορές πως οι συνεργασίες και η συλλογική προσπάθεια είναι και υποχρέωση μας ως εκλεγμένοι και αποτελεσματική προς όφελος των δημοτών.».

To top