Διαδικτυακό masterclass για τον κινηματογράφο με την ηθοποιό Αφροδίτη Κατσαρού την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου

Διαδικτυακό masterclass για τον κινηματογράφο με την ηθοποιό Αφροδίτη Κατσαρού την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου

Θες να μάθεις πως γυρίζετε μία ταινία μέσα από τα μάτια μίας ηθοποιού; Στο πλαίσιο του προγράμματος “CINEMATOPEDIA – Κινηματογράφοι ως Κόμβοι Καινοτομίας για τις Τοπικές Κοινωνίες” οργανώνεται την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ σεμινάριο κινηματογράφου με μέντορα την ηθοποιό Αφροδίτη Κατσαρού, με σκοπό να διδάξει την διαδικασία οργάνωσης και υλοποίησης μίας ταινίας.

Η ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. συμμετέχει ως εταίρος στο Cinematopedia – Κινηματογράφοι ως Κόμβοι Καινοτομίας για τις Τοπικές Κοινωνίες, ένα ευρωπαϊκό έργο που χρηματοδοτείται από το Creative Europe MEDIA Programme της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει σαν στόχο να ενδυναμώσει τους κινηματογράφους στις τοπικές κοινότητες και να ενισχύσει την τοπική πολιτιστική ζωή και την κοινωνική ένταξη μέσω της δημιουργίας καινοτόμων πολιτιστικών κόμβων γύρω από τον κινηματογράφο.

Η Αφροδίτη Κατσαρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Συμμετείχε σε παραστάσεις της Γεωργίας Μαυραγάνη, του Μιχαήλ Μαρμαρινού, του Αργύρη Ξάφη και του Τάκη Τζαμαργιά. Στον κινηματογράφο, έχει συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη και την Μαρκέλα Κονταράτου.
Επίσης, εργάζεται ως μεταγλωττίστρια. H ταινία που για την οποία θα αναπτύξει ονομάζεται “Γυμναστήριο”.
“Όσοι δεν βρίσκουν καιρό για να γυμναστούν, θα βρουν καιρό για να αρρωστήσουν”.Δεκαεφτά μονόλογοι για ένα γυμναστήριο που δεν υπάρχει πουθενά, για μία ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ, για τους ηθοποιούς αυτής της ταινίας, για τα λόγια που τους έκαναν αληθινούς χαρακτήρες. Η Logline παρουσιάζει την ταινία “Γυμναστήριο”

Σκηνοθεσία-Μουσική: The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης)
Κείμενο: The Boy σε συνεργασία με τους ηθοποιούς
Φωτογραφία: Γιώτης Παρασκευαϊδης
Μοντάζ: Νίκος Πάστρας
Ήχος: Γιώτης Παρασκευαϊδης, Χρήστος Μπρίτο
παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Φλομαρία Παπαδάκη, Αλεξάνδρα Οσπίτσι, Μπάμπης Αλεφάντης, Δημήτρης Καπουράνης, Σπύρος Μαραγκουδάκης, Κλέα Διαμάντη, Νικόλας Δροσόπουλος, Μελίνα Πολυζώνη, Κωνσταντίνος Σαμάα, Ειρήνη Λαφαζάνη, Βασίλης Μηλιώνης, Δημήτρης Φιλιππίδης, Νίκος Ιατρού, Αφροδίτη Σόβολου, Αφροδίτη Κατσαρού, Μανταλένα Καραβάτου, Ντίνος Παπαγεωργίου Μια παραγωγή του The Boy στα πλαίσια των μαθημάτων κινηματογράφου του Εθνικού Θεάτρου 2020. copyright: Logline (Eleni Bertes) / The Boy
Trailer ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=yPtH-z0Y6VI
Τετάρτη 07.12.2022 Στις 19:30 Διαδικτυακή Ανοιχτή Πρόσκληση
Συμμετοχή μέχρι 100 άτομα.
Θα δοθεί σειρά προτεραιότητας

Link Συμμετοχής: https://meet.jit.si/Mentor_Aphodite_Katsarou_Cinematopedia_Film_Masterclass

Δημοσίευση στον ιστότοπο της ΕΛΟΡΙΣ:
https://eloris.gr/cinematopedia-open-film-masterclass/

To top