Ξανά πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Γιώργος Στρατηγέλλης

Ξανά πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Γιώργος Στρατηγέλλης

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ της Λέσβου ο Γιώργος Στρατηγέλλης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου η οργάνωση, στην οποία ανακήρυξε τους Προέδρους και Υποψήφιους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών.

Αναλυτικά ο κ. Στρατηγέλλης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook: 

«Σήμερα το απόγευμα αναρτήθηκε στο επίσημο ιστότοπο της ΟΝΝΕΔ η Ανακοίνωση Ανακήρυξης Προέδρων & Υποψηφίων Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ όπου εκλέγομαι για 2η συνεχή θητεία ως Πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Λεσβου.
Ξεκινώντας από το μεγάλο σχολείο την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης και παίρνοντας όλα τα εχέγγυα ώστε να εξελιχθώ και να διατελέσω Γραμματέας πόλης το 2017 μέχρι και την σημερινή 2η εκλογή μου ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου ανασύρω στην μνήμη μου πολλές όμορφες στιγμές, εκλογικές διαδικασίες, γενικές συνελεύσεις, συνέδρια και αναμνήσεις.
Απ’ όλα αυτά ίσως το πιο σημαντικό που μένει, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που χτίζεις με αυτούς που συνεργάζεσαι. Με τις νέες και τους νέους που έχεις τις ιδέες ανησυχίες και προβληματισμούς αλλά και που προσπαθείς ωστε να αντιμετωπίσεις όλα αυτά τα ζητήματα συνολικά.
Αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους και ευχαριστώ θερμά είναι ο Γραμματέας Αγροτικών φορέων της ΝΔ Karasarinis Andreas, ο Συντονιστής Διατομεακού Οργάνου ΝΔ Kostas Tsiagkliotis, ο Γρηγόρης, η Φλωρα, ο Κώστας, ο Νίκος, ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Γιάννης, η Ευδοκία, ο Δημήτρης, ο Βαγγέλης, ο Προκοπης και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Τα μέλη της προηγούμενης Νομαρχιακης αλλά και όσες και όσους ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας για μια μεγάλη ΟΝΝΕΔ Λέσβου που απαριθμεί εκατοντάδες μέλη.
Οι ιδιότητες απο μόνες τους δεν φέρνουν αποτέλεσμα. αποτέλεσμα φέρνουν οι ομάδες. Έτσι λοιπόν θα συνεχίσουμε στον δρόμο που μάθαμε. Το δρομο της διάδοσης προς πάσα κατεύθυνση των φιλελεύθερων ιδεών και των αρχών της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ξεκινάμε την νέα τριετία εν όψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών που διακυβεύεται η συνέχεια της πρόοδου της χώρας έναντι του ενδεχόμενου της παλινδρόμησης στον αναχρονισμό.
Ακόμα πιο δυνατοί δίπλα στο Πρόεδρο μας Orfeas Georgiou,
ακόμα πιο μαζικοί δίπλα στον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis, ακόμη πιο σίγουροι δίπλα σε κάθε νέα και νέο Έλληνα πολίτη!».

To top