Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Φίλια

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Φίλια

Η Κοινότητα Φίλιας, Σύλλογοι και Εθελοντές θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του χωριού την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στις 16:00 στην πλατεία του χωριού και προσκαλούν όλο τον κόσμο, σε μια βραδιά γιορτής.

Θα κυριαρχήσουν Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες, Κάλαντα ενώ δεν θα λείψουν και οι χοροί. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την χαρά να γράψουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη, να παίξουν παιχνίδια, ενώ πολλές – πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Θα προσφερθούν γλυκά και εδέσματα από Συλλόγους & Εθελοντές, ενώ θα υπάρχουν πάγκοι με Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες προς ενίσχυση των συλλόγων. «Από τους συμμετέχοντες θέλουμε να μας φέρουν την αγάπη των Χριστουγέννων».

You can be a Santa Claus

Παράλληλα θα υπάρχει κουτί για την συλλογή δώρων στο πλαίσιο της καμπάνιας που διεξάγεται για 4η συνεχόμενη χρονιά με τίτλο «You can be a Santa Claus».

Οι συμμετέχοντες στην καμπάνια καλούνται να δώσουν παιχνίδια που έχουν σε καλή κατάσταση αλλά δεν τα χρησιμοποιούν πλέον. Τα παιχνίδια συσκευάζονται και προσφέρονται σε παιδιά που κατοικούν στο χωριό και όχι μόνο!

Εκτός από παιχνίδια συσκευάζονται τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρονται με αγάπη.
Στόχος αυτής της καμπάνια είναι να διαδοθεί η αξία της ανακύκλωσης & της προσφοράς.

Τα είδη που θα προσφερθούν συγκεντρώνονται έως τις 20 Δεκεμβρίου σε κουτιά που τοποθετούνται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, όπως κάθε χρόνο.

Τα δώρα που συσκευάζονται μοιράζονται παραμονές Πρωτοχρονιάς

 

To top