Αιχμηρή απάντηση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΕΠ ΝΔ για το Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης: «Μας κουνάνε το δάκτυλο για την κριτική»

Αιχμηρή απάντηση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΕΠ ΝΔ για το Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης: «Μας κουνάνε το δάκτυλο για την κριτική»

Προκλητική χαρακτηρίζει την ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Λέσβου της ΝΔ σχετικά με το Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης , η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λέσβου. «Είναι προφανές ποιοι συνδέουν ιστορικά το όνομά τους  με τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του ΕΣΥ και ποιοι με την υποβάθμισή του» τονίζει μεταξύ άλλων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ  αναφέρει τα εξής:

Τουλάχιστον ως προκλητική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την απάντηση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, που μας κουνά το δάκτυλο για την κριτική που ασκούμε για την υποβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης, χαρακτηρίζοντάς την «καιροσκοπισμό».

Στο τέλος της ανακοίνωσής της δε, κατά τη συνήθη το τελευταίο διάστημα τακτική του κυβερνώντος κόμματος σε μια σειρά ζητημάτων, όπως το μείζον θέμα των παράνομων παρακολουθήσεων, μας καλεί να σταματήσουμε την «αντιπαραγωγική αντιπολίτευση» και να επικεντρωθούμε στα «ουσιώδη πολιτικά θέματα που αφορούν το μέλλον του τόπου μας».

Για την αποφυγή, λοιπόν, άλλων «ενοχλητικών» ή και «κουραστικών» παρεμβάσεων, αναμένουμε από την τοπική ΔΕΕΠ να μας κοινοποιήσει λίστα πολιτικών θεμάτων για τα οποία θα δεχόταν κριτική.

Είναι προφανές πως έχουμε διαφορετική αντίληψη για τα ουσιώδη, όπως είναι επίσης προφανές το ποιοι συνδέουν ιστορικά το όνομά τους με την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του δημόσιου συστήματος υγείας στη χώρα μας και ποιοι με την υποβάθμισή του.

To top